Foredrag

Lær at leve med mindre stress og mere glæde – et bud på hvordan man bliver lykkelig i nutidens præstationssamfund.

Vi skal hele tiden nå en masse. Vi løber stærkere og stærkere. Mange af os stræber efter at være så effektive som muligt, både i vores privat- og arbejdsliv. Dette fører ofte til en underliggende følelse af utilfredshed og meningsløshed og i yderste konsekvens til stress, depression og langtidssygemelding. Vi er fra naturens side ikke skabt til denne travlhed, hvilket også ses på den stigende sygemeldingskurve.

Maria Holm fortæller om og inspirerer til, hvordan du skaber større bevidsthed om dine dybere værdier og længsler. Hvordan du gennem indre vilje og motivation begynder at skabe det liv, som for dig giver mere overskud, glæde og mening. Denne forandring har også en positiv og afsmittende effekt i forhold til partner, familie, venner og kolleger. Når vi trives, skaber vi trivsel omkring os.

Det lykkelige og meningsfyldte liv, kommer ikke til os ”overnight”, men ved at vi kontinuerligt styrker vores bevidsthed, husker intentionen og træner nærværet.  På den måde kan vi bedre værne om vores værdier og opretholde et meningsfyldt liv.

Hvad kommer vi ind på:

  • Hvordan længerevarende stress påvirker hjernen og kroppen?
  • Hvorfor det er så svært at træde ud af hamsterhjulet?
  • Hvordan du værner om dine værdier og holder dem i live?
  • Hvordan du gennem mindfulness træning øger din sundhed og livskvalitet.
  • Videnskabelig forskningsresultater om hvordan mindfulness kan forebygge, lindre eller helt fjerne symptomer på stress, angst eller depression.

Kom til et levende, inspirerende foredrag med tid til refleksion og mulighed for at stille spørgsmål. Maria Holm vil guide dig gennem en individuel øvelse, som kan skabe mere indsigt i, hvordan du kan leve et liv i større harmoni med dine værdier.

Foredraget vil foregå i Kulturhuset Måløv, Ballerup, torsdag den 7. juni. kl. 19:00 – 20:30

Det er gratis at deltage

Adressen er: Måløv Hovedgade 60, 2760 Måløv (kulturhuset)

Tilmelding via sms 20645053 eller maria@mindful-health.dk